هوبره آفریقایی

هوبره آفریقایی : آیا تا به حال نام  پرنده هوبره آفریقایی را شنیده اید ؟ ما در دانشنامه جامع پرندگان سعی داریم تا شما را با آن بیشتر آشنا کنیم. نام علمی این پرنده ، Chlamydotis undulata   است .  پرنده هوبره ؛ از تیره هوبره ایان برشمرده می شود . هوبره آفریقایی بدنی به طول ۶۵ سانتی متر(نوک منقار تا انتهای دم) و دارای بال هایی نسبتا بلند است . طبق بررسی های انجام شده ، تا حدودی به بوقلمون شباهت دارد واندازه بدنش از میش مرغ  کوچکتر و از زنگوله بال بزرگتر است .

مشخصات ظاهری هوبره آفریقایی

گردن و دم خرمایی رنگ و درازی دارد . سطح پشتی ، به رنگ قهوه ای و خاکی کمرنگ با خطوط موج دار فراوان و همچنین سطح شکمی آن سفید و در ناحیه گلو خاکستری رنگ است .

هوبره آفریقایی

گونه نر و ماده هوبره شبیه به یکدیگر هستند و شاید گونه ماده به مقدار بسیار جزئی بزرگتر به نظر برسد . هوبره بیشتر شب را برای پرواز انتخاب می کند و بسیار آهسته بال می زند .

جالب است بدانید که نیاز زیادی به آب ندارد . به طور کلی هوبره  را از روی دسته پرهای سیاه و سفیدی که در اطراف گردنش آویزان هستند و بعلاوه چشم های  بسیار درشت و زیبای آن می توان از سایر پرندگان تشخیص داد .

از مشخصه دیگر هوبره ، کاکل سیاه و سفید آن است . همچنین دارای شاهپرهایی سیاه رنگ است که ،قاعده آنها سفید رنگ می باشد . گونه نر هوبره ؛ دارای دو دسته پرهای تزیینی سیاه و سفید است .

زیستگاه هوبره آفریقایی

این پرنده ، پرنده ای بومی است و بیشتر در نواحی مناطق خشک کویری شمال آفریقا دیده می شود .

جفت گیری ، جوجه کشی و تولید مثل هوبره آفریقایی

به طور کلی ، هوبره آفریقایی زندگی خود را به تنهایی سپری می کند .البته گاها هم مجموعه های بسیار کوچک را برای زندگی انتخاب می کنند.  اما در فصل تخمگذاری به صورت جفت جفت دیده می شوند .

بیماری های هوبره آفریقایی

تغذیه هوبره آفریقایی

این پرنده بیشتر از حشرات تغذیه می کند ولی در فصول زمستان و تابستان از قورباغه ؛ گیاهان کوچک  ؛ کرم ها و خزندگان و بعلاوه دانه های میوه های خشک ؛ عقرب و ملخ استفاده می کند .

آناتومی بدن هوبره آفریقایی